Sweden

Global trainee

Skellefteå Sverige ansök senast 31 mars 2019

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa genom att delta i vårt globala traineeprogram. Alimak finns representerat över hela världen och har bland annat två produktionsenheter, Skellefteå i Sverige och Changshu i Kina. Traineeprogrammet för 2019/20120 har fokus på vår verksamhet i Skellefteå. Vi letar efter en trainee som kommer att tillbringa totalt 18 månader i Sverige och Kina med att driva projekt, processutveckling, kartläggningar och lösa operativa problem. Du kommer att vara på olika avdelningar som bland annat produktion, kvalitet, inköp, konstruktion- och utveckling, marknad samt ekonomi.

Vi lägger stor vikt på att rekrytera rätt kandidat till vår traineetjänst, inte bara utifrån kompetens och erfarenhet utan även personliga egenskaper som engagemang och samarbetsförmåga.

Det vi erbjuder är en unik möjlighet att få erfarenhet och kontakter i både vår svenska och globala verksamhet. Vi har samtliga företagsfunktioner och avdelningar på båda fabrikerna och därmed stora möjligheter att kunna jobba snabbt och effektivt i tvärfunktionella projekt. Vårt mål är att rätt kandidat ska kunna bidra i skarpa projekt och efter traineeperioden axla en viktig position i vårt företag.

Kvalifikationer

Du är civilingenjör och har gärna jobbat 1-2 år efter examen. Din inriktning kan till exempel vara maskinteknik, industriell ekonomi, produktion eller liknande. Det är viktigt att du som person är intresserad av och har lätt för att sätta dig in i hela verksamheten samt skapa goda relationer för ditt framtida arbete. Du är handlingskraftig, flexibel och tycker om att ta ansvar.

Vill du veta mer

Kontakta Oskar Lundahl eller Charles Lundberg, strategisk inköpare, på telefon 070-319 01 87 eller mobil 070-638 96 28. Facklig företrädare för Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Dennis Johansson telefon 0910-871 72.

Ansökan

Din ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till Anna Eriksson-Ek genom att klicka på "Ansök" nedan.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag den 31 mars, 2019. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer erbjudas en marknadsmässig lön. Tillträde efter överenskommelse. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak Group. Alimak erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Klicka på knappen "ansök" för att eposta din ansökan till:

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.